Johansson Maskin är ett fullserviceföretag inom lantbruk, entreprenad, skogsmaskiner, skoter/ATV, skog och trädgård. Vi representerar varumärken som Massey Ferguson, Wacker Neuson, Trejon, Lynx, CanAm, Husqvarna och Stihl. Vi är ett 25 anställda och våra försäljnings- och serviceanläggningar finns i Vännäsby och Sikeå.

Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och försäljning och som vill utveckla vår serviceavdelning inom lantbruks- och entreprenadmaskiner (tunga maskiner)

Dina arbetsuppgifter
Du är operativ i din roll vilket innefattar planering och arbetsledning av 5 personer som arbetar i vår verkstad. Ditt ansvar är allt från att skapa arbetsorder, hantera reklamationer, försäkringsärenden till fakturering. Du ser möjligheter och potentialen i att erbjuda service till övrig marknad vilket gör att en betydande del av din roll är att driva försäljning och erbjuda service gentemot våra befintliga- och obearbetade kunder. Vi ser en stor tillväxtpotential i vår serviceavdelning och med din kompetens och personlighet och du har möjlighet att påverka och driva den utvecklingen framåt. Din närmsta chef är Lage Lundström, delägare av företaget.

Vad söker vi
Som serviceansvarig på Johansson Maskin är det din personlighet som väger tyngst. Företaget har stort fokus på service – att personalen är kunniga och intresserade av sina kunder och kundernas möjligheter att lyckas i deras affärer. Vi uppfattas rak, ärlig, proffsiga och trevliga. Du har vana av försäljning och ett intresse för maskiner. Teknikkunskapen behöver inte vara djup utan mer på en nivå där du har möjlighet att skapa förståelse och att utveckla dina medarbetare och en trovärdighet mot våra kunder. På företaget är man hjälpsam och är måna om varandra. Det är ett relativt litet företag vilket gör att man inte är sen att ”hugga i” och hjälper varandra. Cheferna är i högsta grad synliga och befinner sig till stor del själva rent operativt ”på golvet”.

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 20 januari. Om du har frågor så kontakta Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070 420 85 00 så berättar hon mer om tjänsten och företaget. Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu